"Wij geloven in de kracht van eenvoudige en slimme bedrijfssoftware, gebouwd op basis van best practices en met grote focus op design en user experience."

Ons team

In het Simplicate team is alle deskundigheid aanwezig. Van bedrijfskundigen en programmeurs tot specialisten op het gebied van design en user experience.

Iedere dag zijn er meer ondernemers die onze software gebruiken om hun bedrijf succesvoller te organiseren en te laten groeien. We zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe collega’s die dit net als wij een fantastische uitdaging vinden. Bekijk onze vacatures.

Alle functionaliteiten van Simplicate worden eerst uitgebreid uitgetekend door de Productmanagers en Design- en User Experience collega’s, elke knop en scherm tot op de millimeter precies. Hier nemen we serieus de tijd voor, vaak net zoveel als de tijd die de ontwikkelaars besteden om het vervolgens te ‘bouwen’.

Het is namelijk niet de software die het verschil maakt binnen een organisatie. Het zijn de mensen die het moeten doen, waarbij de software hen op plezierige wijze moet ondersteunen.

En daar helpen onze Customer Success, Marketing en Sales collega’s vervolgens graag bij!