Daar om e1475848134733 5 190613 074936

Simplicate stelt ons in staat de verwachte groei te realiseren

Klantverhalen
Jorike van Dijken
Jorike van Dijken

Daar[om] is een online marketing bureau met inmiddels meer dan 20 toegewijde online marketing professionals. Dankzij de jarenlange ervaring binnen online media durven ze te stellen dat ze weten op welke manier zij organisaties kunnen helpen om online doelstellingen te behalen. En die bescheidenheid mag er duidelijk vanaf, want inmiddels helpt Daar[om] ruim 700 bedrijven met het behalen van meer online rendement via hun website of webshop.

Daar om e1475848134733 5

HET FUNDAMENT OM DE MARKT TE VEROVEREN

Daar[om] is opgericht in 2013, door Tim Bodewes, Dennis Pettinga en Wolter van der Weide. Door de achtergrond en ruime ervaring in de (online) mediawereld, marketing en sales lag er een sterkfundament om de markt te veroveren. Ze onderscheiden zich overduidelijk door te werken aan partnerrelaties in plaats van klant-leverancier relaties. Bedrijven die samenwerken met Daar[om] kunnen laagdrempelig starten met online marketing, waarbij gezamenlijk groeien het uitgangspunt is.

"Dus geen: geen langdurige contracten. Enwel: duidelijke communicatie & volledige online marketing rapportages!"

Dennis Pettinga, mede-eigenaar van Daar[om] vertelt: "er liggen voldoende uitdagingen in de online marketing. Er zijn zoveel bedrijven die nog niet, of tenminste niet op de juiste manier, de stap naar online hebben gemaakt."

Daar[om] is door Google benoemd als Premier Google Partner. Daar[om] heeft het Premier Partnerschap gekregen omdat ze gespecialiseerd zijn in ‘Search Advertising’, ‘Mobile Advertising’ en ‘Shopping Advertising’. En daarmee hebben ze zich tot doel gesteld om de komende jaren duizenden ondernemers te helpen met het realiseren van hun groeidoelstellingen.

Daar om 300x159 5

EXCEL EN KLADBLOKJES VOLDEDEN NIET MEER

In drie jaar tijd is Daar[om] hard gegroeid. Dennis vervolgt: "we zijn nu een kleine drie jaar verder, waardoor de behoefte groeide om meer processen te stroomlijnen, inzichten te krijgen, controlemomenten te kunnen inbouwen en informatie te archiveren. Excel en kladblokjes voldeden simpelweg niet meer. Simplicate bleek daarom voor ons de perfecte oplossing.

"Simplicate heeft ons echt in staat gesteld de verwachte groei te realiseren,"aldus Dennis Pettinga Mede-eigenaar Daar[om]

De combinatie die Simplicate biedt op het gebied van Sales, Project Management, CRM, Facturatie, Urenregistratie en HRM sluit naadloos aan bij onze behoeften. En het feit dat Simplicate ook nog eens bij ons om de hoek zit maakte de keuze voor ons heel eenvoudig."

WAT SIMPLICATE TOT NU TOE HEEFT OPGELEVERD?

"Sinds de komst van Simplicate hebben we veel beter zicht op de voortgang van onze sales trajecten, waardoor we alles heel scherp kunnen monitoren. Dankzij de sales rapportages kunnen we goed zien wanneer welke omzet binnenkomt, waardoor we intern beter anticiperen.

De diverse verdienmodellen die ons bedrijf kent, kunnen we allemaal kwijt in Simplicate Project Management. Of het nu strippenkaarten zijn, projecten of abonnementen, Simplicate houdt voor ons het overzicht, zodat wij op de juiste cijfers kunnen sturen. Hierdoor voorkomen we dat bepaalde trajecten onder de radar verdwijnen en bovendien is het hierdoor ook nog eens eenvoudiger om te factureren."

SIMPLICATE VRIJBLIJVEND PROBEREN?

Heb jij, net als Daar[om], ook groei ambities en wil jij ook inzicht, overzicht en sturen op de juiste cijfers?

Vergelijkbare blogs