Business software

Manage eenvoudig
al je bedrijfsprocessen

Vrijblijvend proberen Plan een demo

Direct starten? Probeer Simplicate 14 dagen gratis

Ontdek hoe

Jouw bedrijfsvoering efficiënter kan

Of je nu een creatief bureau hebt, werkt bij een accountantskantoor of een consultancy bedrijf. Om ook morgen weer succesvol te zijn, wil je dat alle stappen die je voor klanten zet naadloos op elkaar aansluiten. Je wilt tijdig kunnen inspelen op veranderingen met een actueel inzicht op je bedrijfsvoering.

Wij maken gebruiksvriendelijke business software waarmee je je kernactiviteiten integraal beheert en stroomlijnt, van CRM en projectmanagement tot en met facturatie. Eenvoudig te implementeren en te koppelen aan andere tools. Hiermee maakt Simplicate jouw werk makkelijker. Zodat jij je kan concentreren op de dingen waar je goed in bent.

Meer laden

Integraties met

Jouw favoriete tools

Simplicate koppelt en synchroniseert met veelgebruikte software pakketten. Dankzij deze integraties hoef je geen gegevens meer dubbel in te voeren en heb je altijd een real time overzicht over al je processen. Hierdoor werk je met z’n allen efficiënter.

Integraties

Simplicate koppelt en synchroniseert met veelgebruikte software pakketten. Dankzij deze integraties hoef je geen gegevens meer dubbel in te voeren en heb je altijd een real-time overzicht over al je processen en data. Hierdoor werk je met z’n allen efficiënter en voorkom je fouten. Simplicate koppelt onder andere met: MailChimp, Jira en via Zapier met nog 1000+ apps!
Bekijk alle integraties

Boekhoudkoppelingen

Manage vanuit Simplicate je financiële administratie. Door automatische synchronisaties werk je altijd met up-to-date data. Hierdoor hoef je nooit meer dubbel gegevens in te voeren en voorkom je fouten. Door koppelingen met boekhoudpakketten heb je meer financiële controle. Simplicate koppelt o.a. met: Exact, Yuki en Twinfield.
Bekijk alle boekhoudkoppelingen

Klantverhalen

De klant aan het woord

Van architect tot app-ontwikkelaar en van bedrijfsadviseur tot registeraccountant, de business software van Simplicate is van alle markten thuis. Lees in de klantverhalen hoe andere ondernemers met Simplicate werken.

Bekijk onze klantverhalen
Viktor van Wijk - CEO

Simplicate geeft ons de cijfers en rapportages zoals je dat zou willen. Hoe weet je anders hoe je presteert? Het is een kunst om iedereen zijn uren te laten schrijven, maar het is wel een musthave. Alleen op die manier weet je hoe je ervoor staat!

Thijs Wansink - Partner

Simplicate is snel, overzichtelijk en super makkelijk in te richten. Niet zoeken, maar vinden dus. Een verademing voor ons kantoor!

Hoppinger

De overgang naar een ander systeem is voor een bedrijf als Hoppinger best een uitdaging, het moet goed doordacht worden. De samenwerking met Simplicate daarin is erg fijn. Ze snappen echt wat voor ons belangrijk is en denken mee over de beste inrichting.

Supportcenter

Kennisbank

Vragen over Simplicate? Raadpleeg onze uitgebreide kennisbank.
Bekijk de Kennisbank

Onboarding

Maak gebruik van de kennis van een business consultant.
Meer over Onboarding

Academy

Meer uit Simplicate halen? Volg één van de Starter- en Masterclasses.
Meer over Academy

Webinars

Volg een live webinar en leer hoe je je bedrijf beter kunt organiseren.
Meer over Webinars

Professionaliseer je bedrijfsvoering

Probeer Simplicate nu 14 dagen geheel vrijblijvend

Geen creditcard nodig Alles-in-één bedrijfssoftware Gebruiksvriendelijk
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.