Ontdek de mogelijkheden

Van de Simplicate Academy

Als nieuwe gebruiker van Simplicate heb je geen training of cursus nodig. Alles spreekt voor zich. Vind je het toch prettig om de software goed uitgelegd te krijgen door een Specialist van Simplicate? Dat kan. Als je vanaf de eerste dag precies weet wat het kan en hoe alles werkt dan kan dat veel tijd en frustratie schelen. De Starterclass is ook ideaal als er geen collega's zijn om jou de basis goed uit te leggen. Ben je al een tijdje onderweg met Simplicate? Stuur dan op succes en maak een verdiepingsslag met de Simplicate Masterclass. Simplicate biedt wekelijkse Starter- en Masterclasses aan.

Starterclass

Geschikt voor gebruikers die Simplicate goed willen leren kennen, bijvoorbeeld wanneer je voor het eerst met Simplicate gaat werken. Je snel en goed van start wil gaan, zodat je zeker weet dat je er het maximale uit haalt. Direct goed wilt weten hoe alles werkt, zodat dat veel tijd, frustratie en vragen aan je collega's scheelt! Intern geen tijd is van andere collega's om jou de basis goed uit te leggen. OF: merkt dat je veel vragen hebt over het gebruik en de functionaliteit van Simplicate!
Meer informatie

Masterclass

Voor het bijwonen van de Masterclass is het belangrijk dat je beschikt over de nodige kennis en ervaring met Simplicate. Vraag je je bijvoorbeeld af of je op dit moment het maximale uit de software haalt? Stuur je op de juiste cijfers en interpreteer je de rapportages op de juiste manier? De Masterclass is een verdiepingsslag en tegelijkertijd kun je sparren met Simplicate en andere vergelijkbare gebruikers. Na het volgen van de Masterclass ben je bovendien zelf ook een gecertificeerd Simplicate Specialist.
Meer informatie

Meer service van Simplicate

Kennisbank

Vragen over Simplicate? Raadpleeg onze uitgebreide kennisbank.
Meer informatie

Onboarding

Aan de slag met advies en ondersteuning met onze Onboardingspecialisten.
Meer informatie

Online support

Stel je vraag aan een support specialist via online chat, per e-mail of telefoon.
Meer informatie