Dutch Giraffe 190613 074934

DutchGiraffe | Digital Creatives: 'We werken agile en gebruiken Simplicate'

Klantverhalen
Jorike van Dijken
Jorike van Dijken

DutchGiraffe | Digital Creativesis een award winning digital agency, gespecialiseerd in online magazines, web development, design & content marketing. Een heel tof bedrijf met een heel helderdoel. En sinds kort werken ze agile en gebruiken ze Simplicate.

DUTCHGIRAFFE | DIGITAL CREATIVES & HAAR KLANTEN

Het team van DutchGiraffe | Digital Creatives is jong, dynamisch en vrij; getalenteerde mensen met verschillende achtergronden, vaardigheden, ideeën en ervaringen. Er zijn inmiddels meer dan 20 medewerkers werkzaam bij DutchGiraffe, waar het gonst van de creativiteit en energie vanuit hun nieuwe kantoor in Den Haag.

Teamfoto Dutch Giraffe

'Samen vertellen we online verhalen en realiseren we sterke digitale beleving en conversie', aldusGeert Cantrijn, Co-founder en Owner van DutchGiraffe | Digital Creatives.

Dutch Giraffe

Hij vervolgt: 'wij werken onder andere voor NS, Robeco, EO, TUI, Provincie Brabant, Van Lanschot, Unilever, RoyalHaskoningDHV, Sodexo, SGS search, Ministerie van EZ, UVA, ASN, SVB, Ministerie van Landbouw., Ballast Nedam en nog veel meer. Stuk voor stuk klanten waar we enorm trots op zijn. We bieden hen een complete online communicatiemix van online magazines, responsive websites, mobiele applicaties en custom content. Met een duidelijk doel en allemaal naadloos op elkaar afgestemd. Daar worden we warm van en dat doen we met liefde!'

En die liefde die er ingestoken wordt, is al meerdere malen rijkelijk beloond. WantDutchGiraffe | Digital Creatives heeft nogal wat awards op haar naam staan. Bijvoorbeeld de 'Best Web Magazine 2016 Digital Communication Awards', waar het oordeel van de jury als volgt luidde: 'You guys just nailed it, it's awesome!'. Maar ook 'DigidayAwards 2016' en maar liefst 2 Content Marketing Awards (CMA, International) in de Verenigde Staten met de online magazines 'Emmi Cheese Moments' en '#nsfavourites'. Niet bepaald een kleintje dus, kunnen we wel zeggen over DutchGiraffe | Digital Creatives.

WE WERKEN AGILE EN GEBRUIKEN SIMPLICATE

DutchGiraffe | Digital Creatives heeft een helder doel voor ogen: optimaal resultaat binnen de gestelde kaders van techniek, creativiteit en innovatie. Samen met opdrachtgevers worden dus vooraf doelen en verwachtingen opgesteld.

Geert Cantrijn vertelt: 'Om dit optimaal te kunnen benaderen en alle verwachtingen goed te kunnen beheren, schaven we continue aan onze processen en onze eigen manier van werken; geen één samenwerking is dus hetzelfde.Soms passen we onze werkwijze aan op die van een opdrachtgever; net zo lang totdat een optimale manier van samenwerking ontstaat.'

Scrum Dutch Giraffe

'Door de snelle groei van ons bureau werden we genoodzaakt onze eigen interne processen te verbeteren. Alleen op die manier konden wij onze doelen en beloftes waar maken. Dus werken we nu agile en gebruiken we Simplicate. Van het werken met post-its, pen & papier, naar werken in Simplicate met veel plezier. Haha, nee serieus, elke keer als ik Simplicate open klik, ben ik blij verrast. Simplicate helpt ons onze beloftes waar te kunnen maken.De gebruiksvriendelijkheid van de tool bepaald echt het succes ervan!'

Ook benieuwd naar de functies van Simplicate? Lees meer over de urenregistratie software, CRM software en online project management software.

WIL JIJ, NET ALS DUTCHGIRAFFE, OOK BLIJ VERRAST WORDEN, PROFESSIONEEL GEORGANISEERD ZIJN EN WERKEN MET SIMPLICATE?

Vergelijkbare blogs