Ideal projects

Ideal Projects: De Champions League van de vastgoedsector

Klantverhalen
Jorike van Dijken
Jorike van Dijken

Ideal Projects is een club mensen vol IDEA(L)S. Ze verlaten de gebaande paden met één doel voor ogen: een werkomgeving waarin organisaties, merken en mensen excelleren. Dit levert tegendraadse, eigenwijze en onconventionele oplossingen op. Oplossingen waar je op het eerste gezicht niet aan zou denken. En die juist daarom werken.

Ideal Projects dus. Een ambitieus en wervelend design en Projectmanagement Bureau. Ze ontwerpen, stylen, managen en realiseren vastgoed gerelateerde projecten.

EN DE MENSEN ACHTER IDEAL PROJECTS?

Ideal Projects bestaat uit een team van ervaren adviseurs, projectmanagers, architecten en ontwerpers. Allemaal even idealistisch, gedreven, betrokken en verschrikkelijk ambitieus om een werkomgeving te creëren waarin medewerkers volledig tot hun recht komen!

Teamfoto Ideal Projects 300x200 5

WAT WERKEN MET SIMPLICATE HEEFT BETEKEND

Een goede relatie van Ideal Projects tipte Project Manager Karel Bijl op de software van Simplicate. Karel vertelt: “voor een ambitieuze organisatie als wij, accepteerden we het niet langer dat we alles deden in word, excel, outlook etc. We gebruikten allemaal losse systemen. Ieder ook nog eens op zijn eigen manier en dus niet wetend wat en hoe de ander ermee om ging.”

Simplicate is uiteindelijk één dag langs geweest om de bedrijfsprocessen zoals Ideal Projects ze kent, goed bij langs te lopen. Er werd in kaart gebracht hoe er gewerkt wordt, hoe Ideal Projects haar projecten managet, wat de doelstellingen zijn etc.

Karel vervolgt: "Wat Simplicate uiteindelijk heeft gebracht is een structuur die zorgt voor een cultuurverandering in een positieve manier. Onze mensen hebben nu goed inzicht in alle projecten dankzij online project software, we weten nu wat de status is. En informatie is snel terug te vinden in het Simplicate online CRM zonder dat je daarvoor eerst een collega moet raadplegen.”

DE CHAMPIONS LEAGUE VAN DE INTERNATIONALE VASTGOEDSECTOR

Over de doelstelling van Ideal Projects is Karel heel duidelijk: “wij willen leuke spraakmakende projecten ontwerpen en realiseren in de Champions League van de internationale vastgoedsector. Simplicate wijst ons daarin de weg, vraagt ons over zaken na te denken.” En dat gecombineerd met de gezonde drijfveer om onszelf constant te ontwikkelen en vernieuwen, moet dit helemaal goed gaan komen!”

Vergelijkbare blogs