J9 Design over Simplicate: “Geen gedoe meer met al die verschillende pakketten: heerlijk”

Jorike

Jorike van Dijken

Er zijn ontzettend veel tools die ondernemers handvatten bieden om hun business zo goed en efficiënt mogelijk in te richten. En het is niet eenvoudig om door die bomen het bos te zien. Zo ondervond ook Jannine van J9 Design. Zij koos uiteindelijk voor Simplicate en legt graag uit waarom.

CONCRETE WENSEN VOOR MEER STRUCTUUR

“Overzicht. Daar was ik vooral naar op zoek” vertelt Jannine. Maar die zoektocht naar overzicht werd steeds onoverzichtelijker. “Ik wilde een stevige, eenvoudig te onderhouden structuur aanleggen als basis voor mijn bedrijf. Helemaal omdat ik groeide, vond ik dat erg belangrijk. En ik had een goed beeld van wat ik nodig had.” Haar wensen waren dan ook concreet: klantgegevens borgen, overzichtelijk projectmanagement, uren kunnen registreren en facturen kunnen sturen. Jannine ging op zoek.

MET ALLES WAS WEL IETS

In de zoektocht via Google kwam Jannine veel tools tegen. “Er is keuze te over, maar ik miste eigenlijk telkens wel iets. Veel pakketten specialiseren zich in één enkele taak, maar ik wilde juist alles onder één dak. Dat heen en weer klikken tussen verschillende programma’s is iets wat me tegenstaat. Weer andere programma’s zijn alleen maar in het Engels beschikbaar of vragen enorme bedragen. “Nederlands werkt gewoon prettig en ik vind veelal de tarieven onoverzichtelijk en best aan de hoge kant. Helemaal als je dan ook nog per feature moet betalen, vind ik het al snel gedoe.”

“WERKEN MET SIMPLICATE IS VOORAL HEEL EENVOUDIG”

Via haar partner kwam Jannine in aanraking met Simplicate. Al snel na de gratis proefperiode ging ze overstag. “Werken met Simplicate is vooral heel eenvoudig. De dashboards zijn overzichtelijk en ik hoef niet steeds op zoek naar waar iets staat of hoe iets werkt. Maar het belangrijkst vind ik gewoon dat ik al mijn bedrijfsprocessen vanuit Simplicate kan beheren. Geen gedoe meer met al die verschillende pakketten: heerlijk.”

OVERZICHT GEEFT RUST

Het werken met Simplicate wierp voor Jannine gelijk vruchten af. Ze had direct meer overzicht en daardoor meer rust. “Ik krijg het steeds drukker en in drukte verlies je snel overzicht. Nu weet ik met een paar klikken welke zaken er moeten gebeuren en heb ik veel meer inzicht in welke facturen er nog uitmoeten en welke al zijn betaald. Essentiële onderdelen van ondernemen, maar zeker niet het leukst.”

Naast de dagelijks benodigde tools binnen Simplicate zoals het registreren van uren en projectmanagement, gebruikt Jannine ook de dashboards om in één oogopslag te zien hoe ze ervoor staat. “Ik zie op die manier precies hoe ik het doe. En met elke wijziging zie ik de dashboards mee vliegen, die me daardoor nog meer grip geven op mijn bedrijf."

"En dat geeft echt enorm veel rust. En van rust ga ik mooie dingen maken. Laat dat nou net iets zijn waar ik goed in ben ;-).”

Benieuwd naar J9 Design? Bekijk hier de website!

De meest complete en gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor zakelijke dienstverleners.

Support en Sales

Ons team staat voor je klaar!