Productupdate #36: Factuurherinneringen

Annelien

Annelien Pol

Het is Sinterklaas, dus rollen wij productupdate #36 uit. In deze nieuwe release zitten onder meer; de veelgevraagde factuurherinneringen en een uitbreiding van de adresseringmogelijkheden.

FACTUURHERINNERINGEN

Op veler verzoek kun je vanaf heden automatisch facturen herinneren in Simplicate. Je schrijft eenmalig al je herinneringen uit, zoals de eerste herinnering, tweede herinnering etcetera. De herinneringen zet je in een herinneringsplan en van daaruit zal Simplicate automatisch bij gaan houden wanneer je welke herinnering moet sturen. Handig!

UITBREIDING ADRESSERING

Voor veel bedrijven is het belangrijk dat de offertes en facturen middels de juiste aanspreekvorm (t.a.v. en aanhef) worden verzonden. Daarom hebben we het mogelijk gemaakt om per factuur- en/of offerte sjabloon de adressering en aanhef aan te passen.

UITBREIDING TIJDLIJNBERICHTEN

CRM is het hart van Simplicate. Daar zie je altijd alles terug wat je verwerkt in Simplicate. Of dat nu een salestraject, project of facturen zijn. De CRM tijdlijn toont alles, zodat je vanuit daar een goed overzicht hebt van wat er zich afspeelt bij een relatie. Vanaf heden kan je ook alle tijdlijnen tonen bij een salestraject, project of factuur. Hierdoor heb je altijd en overal een compleet overzicht.

VERBETERDE POP-UP

Nieuw is ook dat naast elke CRM relatie: bedrijf of persoon, een icoontje staat. Dit icoontje geeft een preview van alle gegevens. Bovendien kun je hier nu ook op doorklikken, om direct naar het bedrijf of de persoon te navigeren.

VRAAGGESTUURD ONTWIKKELEN

We proberen zoveel mogelijk functies te ontwikkelen om jouw werkt makkelijker te maken. Daarom gebruiken we een publieke roadmap. Hierop kun jij stemmen op het beste idee. Staat jouw wens er niet tussen? Mailons op: idee@simplicate.nl.

Goede software bouwen kost tijd. Daarom werken we met een gedreven team van specialisten keihard om jullie wensen zo snel en goed mogelijk te realiseren. De komende periode werken we onder andere aan de twee-wegs agenda integratie, herhalende planning/urenregistratie en optimalisatie van de offerte editor.Lees ook ons jaaroverzicht voor twee pro-tips voor een vliegende start in het nieuwe jaar.

Bedankt voor alle input en vertrouwen in 2018 en op naar een optimaal 2019!

De meest complete en gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor zakelijke dienstverleners.

Support en Sales

Ons team staat voor je klaar!