Remmelt Brink 190613 074941

Het verhaal van Stijlgeit en haar voorliefde voor automatisering

Klantverhalen
Jorike van Dijken
Jorike van Dijken

Remmelt Brink is met zijn Stijlgeit (de hilarische Nederlandse vertaling van Styleguide :-)) alle dagen bezig met marketing en communicatie.Van Overheid en ZBO tot MKB en ZZP. Maar ook in opdracht van reclamebureaus, marketingspecialisten, internetbureaus en uitgeverijen. Met zijn Groningse nuchterheid staat Stijlgeit, zoals hij zelf met grote smile aangeeft, met vier poten op de grond. En dat betekent:

Pragmatisch advies en slim omgaan met reclamebudgetten.

Schermafbeelding 2016 08 30 om 14 41 49 300x133 5

VOORLIEFDE VOOR AUTOMATISERING

Remmelt heeft een duidelijke voorliefde voor automatisering: “een goed voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van onze eigen backoffice in 2009. Om overzicht te kunnen houden in de diversiteit aan producten en diensten die wij leveren, heb ik samen met een collega een eigen systeem ontwikkeld om onze urenregistratie bij te kunnen houden. Eenmaal begonnen, ontdekten we de enorme potentie die het heeft om je complete backoffice in één pakket te hebben. Wat we tot nu toe gebouwd hebben is door ons jarenlang intensief gebruikt. Toen ik echter met toeval stuitte op Simplicate, was ik meteen verkocht en wist ik dat het niet meer nodig was om verder te gaan met ontwikkelen van onze eigen tool.”

"Toen ik met toeval stuitte op Simplicate, was ik meteen verkocht"

Remmelt Brink

UITWISSELEN VAN ERVARING

Doordat Stijlgeit zelf ontwikkelervaring heeft opgedaan op het gebied van Project Management Software en Urenregistratie Software, konden we direct de inhoud in gaan. Remmelt vervolgt: “om te kijken of Simplicate voor ons zou kunnen werken, ben ik in gesprek gegaan met Simplicate om ervaringen uit te wisselen en aan te geven wat ervoor nodig zou zijn om eenvoudig over te kunnen stappen. Al vrij snel kreeg ik het bericht dat ze me konden helpen met de migratie en het goed wegzetten van ordernummers. Dit laatste is voor onsvan groot belang, omdat het opgebouwdedigitale archief is ingericht rondom die ordernummers.”

EEN EENMALIGE INVESTERING, MAAR DAARNA PLUK JE DIRECT DE VRUCHTEN!

Stijlgeit werkt nu ruim een jaar zeer tevreden met de software van Simplicate: “ik ben erg tevreden over de service, die is immers van wezenlijk belang als het hart van je bedrijf draait op deze software."

"De inrichting van het systeem is een eenmalige investering, maar daarna pluk je er direct de vruchten ervan!"

EEN ECHTE PROMOTOR

Enthousiast als hij is, sluit Remmelt dus graag af met de volgende woorden: “vind je het fijn om overzicht te hebben in je sales en projecten en wil je geen uren lekken, dan raad ik je zeker aan om eens een proefperiode op te starten en vooral ook intensief gebruik te maken van de support in de opstartfase!”

Bedankt Remmelt!

Vergelijkbare blogs