Online bedrijfssoftware voor creatieve bureaus

Houd rust en overzicht in je dynamische organisatie

 • Projectmanagement en inzicht op je budgetten
 • Heldere en efficiënte workflows
 • Alles snel en overzichtelijk gefactureerd
14 dagen proberen Geheel vrijblijvend, geen creditcard nodig.

Meer dan 10.000+ dagelijkse gebruikers

Smidswater Logo Header Dutch Giraffe logo 190710 123254 Moddit logo Essense logo
Het probleem

Zonder overzicht geen creativiteit

In de creatieve sector is kwaliteit cruciaal. Maar om award winning projecten op te leveren, heb je voldoende tijd nodig voor het creatieve proces. Succesvolle bureaus winnen tijd met het stroomlijnen van hun interne processen. Dit zorgt voor focus. Focus en aandacht voor je werk. Herken jij deze imperfecties in je bedrijfsvoering?

 • Dubbele invoerwerkzaamheden door verschillende systemen
 • Een arbeidsintensief facturatieproces
 • Niet-declarabele uren en improductieve medewerkers
 • Gebrek aan overzicht en heldere rapportages
Het probleem 1
DE OPLOSSING

Alle tijd voor creativiteit

Ga je voor mooie opdrachten, een hoge omzet of voor langdurige klantrelaties? Simplicate helpt je met het realiseren van je doelen door je bedrijfsproces weer overzichtelijk en eenvoudig te maken. Van sales tot facturatie; alles volgt elkaar soepel op en niets valt tussen wal en schip. Dit proces zorgt voor vertrouwen en ruimte in je hoofd. Zo kun jij weer uitblinken met gave projecten.

 • Rendabele projecten
 • Declarabele medewerkers
 • Heldere rapportages
 • Signalerende notificaties
De oplossing

Meer tijd voor award winnende creativiteit

Alle tijd voor groei en creativiteit.

Simplicate maakt je bedrijfsvoering weer eenvoudig. Alle fases volgen elkaar soepel op; van sales tot facturatie. Niets valt tussen wal en schip. Geautomatiseerde processtromen, heldere rapportages en signalerende notificaties brengen je rust en vertrouwen. Met ruimte in je hoofd en tijd op de klok kun je weer excelleren in dat wat je onderscheid van de rest.

 • Integraties en koppelingen

  Simplicate integreert met veel tools, waaronder, MailChimp en online succes. Met de open API bouw je gemakkelijk je eigen koppelingen.

 • Urenregistratie zonder frustratie

  In Simplicate registreer je eenvoudig uren via de app, agenda of timesheet. Met inzicht in uren heb je waardevolle informatie in handen.

 • Handige mobile app

  Check belangrijke informatie onderweg of thuis op de bank. Met de praktische mobiele app heb je altijd je gegevens bij de hand.

 • Soepele workflows

  Met workflows breng je veelvoorkomende taken gestructureerd van A naar B. Je ziet precies bij wie een taak ligt en tackelt problemen vroegtijdig.

 • Strakke planning tool

  Een goede projectplanning is het halve werk. In Simplicate zie je precies wie nog uren beschikbaar heeft en wanneer je over het budget gaat.

 • Combineer verschillende prijsafspraken

  Vaste prijs, abonnement en/of nacalculatie? Combineer alle prijsafspraken binnen een project en op een factuur. Zo houd jij het overzicht.

Wat andere creatieve bureaus over Simplicate zeggen

“Door groei moesten we onze processen verbeteren, dit kan perfect in Simplicate.”
“Door groei moesten we onze processen verbeteren, dit kan perfect in Simplicate.”
Geert Cantrijn
Co-founder & owner
“Erg fijne tool voor o.a. urenregistratie, planning en monitoring. Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend!”
“Erg fijne tool voor o.a. urenregistratie, planning en monitoring. Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend!”
Talisa Devriesère
Copywriter & Online marketeer
“Elke dag die ik nu overhoud kan ik nu besteden aan strategie, klantrelaties en nieuwe kennismakingsgesprekken.”
“Elke dag die ik nu overhoud kan ik nu besteden aan strategie, klantrelaties en nieuwe kennismakingsgesprekken.”
Harald Lamberts
Founder & MD

Alle functies op een rijtje

Van lead tot factuur, in één online systeem.

 • CRM

  Profiteer van een 360-graden-klantbeeld

  CRM overview 190708 143623

  Verbeter je relatie met klanten en prospects met een compleet en actueel CRM systeem. Leg alle communicatie vast op de heldere chronologische tijdlijn. Door de integratie met Gmail en Outlook hoef je nooit meer op zoek naar informatie. Simplicate CRM is standaard uitgerust met een MailChimp en KvK-koppeling.

  CRM overview 190708 143623
 • HRM

  Een HRM systeem dat voor je werkt

  HRM overview

  Met Simplicate zijn alle HR processen, medewerkersgegevens en documenten centraal geborgd. En je hebt helder inzicht in performance, verzuim en verlof van medewerkers en teams.

  HRM overview
 • Sales

  Haal maximaal resultaat uit je verkoopkansen

  Sales overview

  Bepaal zelf de fases in je salesproces en volg verkoopkansen consequent op. Stel eenvoudig een begroting en offerte op en laat de klant direct digitaal ondertekenen. Dankzij e-mail plug-ins en uitgebreide rapportages heb jij altijd een compleet overzicht.

  Sales overview
 • Project management

  Strak projectmanagement met inzicht in budget en uren

  Projecten overview

  Ga voor renderende projecten en tevreden klanten met een complete online projectmanagement tool. Maak haalbare planningen en houd real time overzicht op beschikbare uren en budget. Inclusief project management rapportages.

  Projecten overview
 • Urenregistratie

  Urenregistratie systeem dat voor iedereen werkt

  Urenregistratie overview

  Urenregistratie levert een schat aan informatie. Daarom maakt Simplicate tijdschrijven eenvoudig via de app, timetracker, agenda of timesheet. Overzichtelijke urenrapportages geven inzicht in productiviteit- en declarabiliteit.

  Urenregistratie overview
 • Facturatie

  Maak van je facturatie een fluitje van een cent

  Facturatie overview

  Nooit meer zoeken naar te factureren diensten. In Simplicate staan alle facturen automatisch klaar. Ook het debiteurenbeheer verloopt via een geautomatiseerd herinneringsproces. Inclusief uitgebreide integraties met je boekhoudpakket.

  Facturatie overview
 • KPI's & Rapportages

  Onmisbare business rapportages

  Rapportages overview

  Voor een succesvolle bedrijfsvoering is goed overzicht in processen essentieel. De rapportages in Simplicate geven je op elk gewenst moment real time inzichten. Van de productiviteit van medewerkers tot en met de voortgang van je organisatie.

  Rapportages overview
 • Integraties

  Simplicate koppelt met jouw favoriete tools

  Integraties overview

  Simplicate is uitgerust met een open API waarmee je data veilig met elkaar uitwisselt. Versoepel je bedrijfsprocessen door systemen te koppelen. We hebben integraties met onder meer: MailChimp, LinkedIn, Jira en via Zapier met nog 1000+ apps.

  Integraties overview

Te integreren met jouw favoriete tools

 • Mailchimp

  De twee-weg synchronisatie met MailChimp houdt je CRM-gegevens bijgewerkt. Maak slimme gesegmenteerde verzendlijsten met CRM-filters.

 • Gmail

  Werk je in Gmail of in Outlook? Met een simpele klik voeg je bedrijven, contactpersonen en e-mails, inclusief bijlage, toe aan het CRM.

  Nieuw
 • Zapier

  Zapier verbindt Simplicate met ruim 1500+ apps. Je maakt zelf heel eenvoudig een nieuwe Zap aan. Stuur bijvoorbeeld automatisch een tweet uit bij elk nieuw blog of ontvang een Slack-melding bij iedere nieuwe website-conversie.

  Nieuw
 • Google Calendar

  Je plant en registreert in Simplicate in één handeling je uren en kilometers, gewoon in een mooie agenda weergave. Deze Simplicate agenda synchroniseert automatisch met Google Calender of gewoon op je smartphone.

  Nieuw
 • Start-stop timetracker

  Maak gebruik van start-stop timetracking voor de urenregistratie via de Google Chrome plugin. Voordat je ergens aan gaat werken, selecteer je via de Google Chrome plugin het project waar je aan wilt werken. Je selecteert de bijbehorende dienst en urensoort in en start de timer.

 • Online Succes

  Online Succes verrijkt de gegevens van bedrijven die jouw website bezoeken. Simplicate zet relevante leads automatisch in jouw CRM.

De meest complete en gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor zakelijke dienstverleners.

Support en Sales

Ons team staat voor je klaar!