Bedrijfssoftware voor online marketing bureaus

Vergroot je succes met een soepel bedrijfsproces

 • Optimaliseer je projectrendement
 • Maak processen efficiënter
 • Loop geen omzet mis
14 dagen proberen Geheel vrijblijvend, geen creditcard nodig.

Meer dan 10.000+ dagelijkse gebruikers

Storm Logo Header 2 Gradient logo Brandfirm logo Nochii logo
Het probleem

Zijn je interne processen ook zo data driven?

Clicks, conversieratio, bouncepercentage en budgetten. Als online marketeer ben je de hele dag bezig met data. Je speelt minutieus in op de behoeftes van potentiële klanten op elk touchpoint van de customer journey. Je optimaliseert campagnes doorlopend voor de beste resultaten. Maar je eigen processen, zijn die ook zo data-driven?

 • Gebruik je urenregistraties en declarabiliteit-cijfers voor het aanscherpen van je bedrijfsvoering?
 • Weet de officemanager precies welke uren ze kan factureren?
 • Heeft de projectmanager goed inzicht in besteed budget en nog beschikbare uren?
 • Zie je precies waar omzet wegloopt en welke diensten voldoende rendabel zijn?
Het probleem 1
DE OPLOSSING

Met meer inzicht stuur je sneller op resultaat

Met Simplicate maak je slim gebruik van data in je eigen bedrijfsproces. De online business software verbindt al je processen. Van HRM, CRM en sales tot projecten, urenregistratie en facturatie. Hierdoor heb jij actuele stuurinformatie in handen en ontstaat er bovendien een soepele flow in je werkzaamheden.

 • Door de integratie van al je processen voorkom je dubbel invoerwerk.
 • Heldere rapportages geven je real time inzicht in belangrijke kpi’s en bedrijfsresultaten.
 • Stuur op optimaal bureau-resultaat met inzicht in productiviteit en declarabiliteit van medewerkers, teams en afdelingen.
 • Factureer in een fractie van de tijd door geautomatiseerde factuurstromen.
De oplossing

Haal maximaal rendement uit je diensten

Vereenvoudig je bedrijfsvoering en ga voor maximale bureau-resultaten

Simplicate is één geïntegreerd pakket voor CRM, HRM, Sales, Projecten, Uren en Facturatie. Door het stroomlijnen van je processen zie je meteen de voortgang van je projecten, budget en bestede uren. Simplicate helpt je eenvoudig te factureren, winstgevende projecten te realiseren en tevreden klanten te behouden. Hierdoor wordt jouw werk makkelijker en kan je weer met al je energie richten op de dienstverlening waar je goed in bent.

 • Integraties en koppelingen

  Simplicate integreert met veel tools, waaronder Jira, MailChimp en online succes. Met de open API bouw je gemakkelijk je eigen koppelingen.

 • Urenregistratie zonder frustratie

  Met inzicht in uren heb je waardevolle informatie in handen. Simplicate laat je gemakkelijk uren registreren via de app, agenda of timesheet.

 • Handige mobile app

  Met de praktische mobiele app heb je altijd je gegevens bij de hand. Check belangrijke informatie onderweg of thuis op de bank.

 • Soepele workflows

  Breng veelvoorkomende taken gestructureerd van A naar B met Simplicate workflows. Je ziet precies bij wie een taak ligt en tackelt problemen vroegtijdig.

 • Strakke planning tool

  Een goede projectplanning is het halve werk. In Simplicate zie je precies wie je nog in kunt plannen en hoeveel uren er nog beschikbaar zijn.

 • Combineer verschillende prijsafspraken

  Vaste prijs, abonnement en/of nacalculatie? Combineer alle prijsafspraken binnen een project en op een factuur. Zo houd jij het overzicht.

Wat andere online marketing bureau's over Simplicate zeggen

“Simplicate geeft ons de cijfers en rapportages zoals je dat zou willen.”
“Simplicate geeft ons de cijfers en rapportages zoals je dat zou willen.”
Viktor van Wijk
CEO
“Simplicate helpt ons om onze processen te stroomlijnen en meer inzichten te krijgen.”
“Simplicate helpt ons om onze processen te stroomlijnen en meer inzichten te krijgen.”
Dennis Pettinga
Mede-eigenaar
“Dankzij Simplicate kan iedereen zien waar de kansen liggen en ze pakken!”
“Dankzij Simplicate kan iedereen zien waar de kansen liggen en ze pakken!”
Christiaan Pol
Eigenaar

Alle functies van Simplicate

Van lead tot factuur, alles wat je nodig hebt in één online systeem.

 • CRM

  Profiteer van een 360-graden-klantbeeld.

  CRM overview 190708 143623

  Verbeter je relatie met klanten en prospects met een compleet en actueel CRM systeem. Leg alle communicatie vast op de heldere chronologische tijdlijn. Door de integratie met Gmail en Outlook hoef je nooit meer op zoek naar informatie. Simplicate CRM is standaard uitgerust met een MailChimp en KvK-koppeling.

  CRM overview 190708 143623
 • HRM

  Een HRM systeem dat voor je werkt.

  HRM overview

  Met Simplicate zijn alle HR processen, medewerkersgegevens en documenten centraal geborgd. En je hebt helder inzicht in performance, verzuim en verlof van medewerkers en teams.

  HRM overview
 • Sales

  Haal maximaal resultaat uit je verkoopkansen.

  Sales overview

  Bepaal zelf de fases in je salesproces en volg verkoopkansen consequent op. Stel eenvoudig een begroting en offerte op en laat de klant direct digitaal ondertekenen. Dankzij e-mail plug-ins en uitgebreide rapportages heb jij altijd een compleet overzicht.

  Sales overview
 • Project management

  Project management met inzicht in budget en uren.

  Projecten overview

  Ga voor renderende projecten en tevreden klanten met een complete online projectmanagement software voor online marketingbureaus. Maak haalbare planningen en houd real time overzicht op beschikbare uren en budget. Inclusief project management rapportages.

  Projecten overview
 • Urenregistratie

  Urenregistratie systeem dat voor iedereen werkt.

  Urenregistratie overview

  Urenregistratie levert een schat aan informatie. Daarom maakt Simplicate tijdschrijven eenvoudig via de app, timetracker, agenda of timesheet. Overzichtelijke urenrapportages geven inzicht in productiviteit- en declarabiliteit.

  Urenregistratie overview
 • Facturatie

  Maak van je facturatie een fluitje van een cent.

  Facturatie overview

  Nooit meer zoeken naar te factureren diensten. In Simplicate staan alle facturen automatisch klaar. Ook het debiteurenbeheer verloopt via een geautomatiseerd herinneringsproces. Inclusief uitgebreide integraties met je boekhoudpakket.

  Facturatie overview
 • KPI's & Rapportages

  Onmisbare business rapportages.

  Rapportages overview

  Voor een succesvolle bedrijfsvoering is goed overzicht in processen essentieel. De rapportages in Simplicate geven je op elk gewenst moment real time inzichten. Van de productiviteit van medewerkers tot en met de voortgang van je organisatie.

  Rapportages overview
 • Integraties

  Simplicate koppelt met jouw favoriete tools.

  Integraties overview

  Simplicate is uitgerust met een open API waarmee je data veilig met elkaar uitwisselt. Versoepel je bedrijfsprocessen door systemen te koppelen. We hebben integraties met onder meer: MailChimp, LinkedIn, Jira en via Zapier met nog 1000+ apps.

  Integraties overview

Te integreren met jouw favoriete tools

 • Mailchimp

  De twee-weg synchronisatie met MailChimp houdt je CRM-gegevens bijgewerkt. Maak slimme gesegmenteerde verzendlijsten met CRM-filters.

 • Online Succes

  Online Succes verrijkt de gegevens van bedrijven die jouw website bezoeken. Simplicate zet relevante leads automatisch in jouw CRM.

 • Gmail

  Werk je in Gmail of in Outlook? Met een simpele klik voeg je bedrijven, contactpersonen en e-mails, inclusief bijlage, toe aan het CRM.

  Nieuw
 • Zapier

  Zapier verbindt Simplicate met ruim 1500+ apps. Je maakt zelf heel eenvoudig een nieuwe Zap aan. Stuur bijvoorbeeld automatisch een tweet uit bij elk nieuw blog of ontvang een Slack-melding bij iedere nieuwe website-conversie.

  Nieuw
 • Google Calendar

  Je plant en registreert in Simplicate in één handeling je uren en kilometers, gewoon in een mooie agenda weergave. Deze Simplicate agenda synchroniseert automatisch met Google Calender of gewoon op je smartphone.

  Nieuw
 • Jira

  Maak gebruik van de Jira-koppeling via de Google Chrome plugin en schrijf tijd op Jira-tickets. Bij het schrijven van tijd op Jira-tickets selecteer je het bijbehorende project, dienst en urensoort en start je vervolgens de timer.

De meest complete en gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor zakelijke dienstverleners.

Support en Sales

Ons team staat voor je klaar!