Hero

Online Marketing Bureaus

Jouw bedrijfsvoering georganiseerd in één online tool.

Plan een demo

Maak je eigen processen ook

Data-driven

Clicks, conversieratio, bouncepercentage en budgetten. Als online marketeer ben je de hele dag bezig met data. Je speelt minutieus in op de behoeftes van potentiële klanten op elk touchpoint van de customer journey. Je optimaliseert campagnes doorlopend voor de beste resultaten. Maar je eigen processen, zijn die ook data-driven? Wij zien dat veel online marketeers waardevolle informatie niet gebruiken voor het optimaliseren van hun eigen bedrijfsvoering. Zo weet de marketeer niet precies wat de accountmanager aan de klant heeft toegezegd. De officemanager weet niet welke uren ze kan factureren en ondertussen is de projectmanager aan het jongleren met besteed budget en in te zetten uren.

Maak ook slim gebruik van data in je eigen bedrijfsproces. De online business software van Simplicate is speciaal ontwikkeld voor online marketeers. Het stroomlijnt alle processen van CRM, sales, projecten, urenregistratie tot HRM en facturatie. Voor optimaal bedrijfsresultaat.

Voordelen

✓ Korte implementatietijd
✓ Zeer eenvoudig in gebruik
✓ Maximaal integreerbaar met andere software
✓ Je hele bedrijfsvoering in één web based applicatie
✓ Eenvoudige datamigratieMeer inzicht, efficiënter werken, beter resultaat

Met de business management software van Simplicate

CRM

Altijd en overal je klantgegevens binnen handbereik!

HRM

Alle belangrijke HRM-zaken in één overzicht. Weg met excellijstjes!

Sales

Breng jouw sales op ongekend niveau en laat je bedrijf groeien.

Project Management

Krijg eenvoudig meer grip op je Project Management

Urenregistratie

Plan en registreer uren, gewoon vanuit je agenda

Facturatie

Verstuur online je facturen en koppel je boekhoudpakket
Simplicate geeft ons de cijfers en rapportages zoals je dat zou willen. Hoe weet je anders hoe je presteert? Het is een kunst om iedereen zijn uren te laten schrijven, maar het is wel een musthave. Alleen op die manier weet je hoe je ervoor staat!
Avatar
Viktor van Wijk
Storm Digital

Integraties

Simplicate koppelt en synchroniseert met jouw favoriete tools. Dit scheelt je veel tijd en voorkomt foutgevoelig overtypen van belangrijke informatie. Hierdoor werk je met het gehele bedrijf efficiënter. We hebben integraties met onder meer: MailChimp, Pinkweb, Payt, LinkedIn, Online Succes, Google Calendar, Nodum, Zapier en via Zapier met nog 1000+ apps!
Bekijk alle integraties

Boekhoudkoppelingen

Manage vanuit Simplicate al je financiële applicaties. Door automatische synchronisaties werk je altijd met up-to-date data. Hierdoor hoef je nooit meer dubbel gegevens in te voeren en voorkom je fouten. Door koppelingen met boekhoudpakketten heb je meer financiële controle. Simplicate koppelt onder andere met: Exact, Yuki en Twinfield.
Bekijk alle boekhoudkoppelingen

Referenties

De klant aan het woord

Een drietal vooruitstrevende online marketing bureaus aan het woord over hun gebruikerservaring met de bedrijfssoftware van Simplicate.

Voor een grote online marketing speler is software als Simplicate een musthave. Wij waren op zoek naar eenvoud, gebruikersgemak en professionaliteit. Simplicate heeft ons letterlijk in 1 dag opgestart en daar plukken wij elke dag de vruchten van!

Viktor van Wijk - CEO

Simplicate geeft ons de cijfers en rapportages zoals je dat zou willen. Hoe weet je anders hoe je presteert? Het is een kunst om iedereen zijn uren te laten schrijven, maar het is wel een musthave. Alleen op die manier weet je hoe je ervoor staat!

Dennis Pettinga - Mede eigenaar

De behoefte groeide om meer processen te stroomlijnen, inzichten te krijgen en controlemomenten te kunnen inbouwen. Simplicate heeft ons in staat gesteld de verwachte groei te realiseren.

Actueel inzicht en meer controle

In Simplicate organiseer je je kernproces in één geïntegreerd pakket voor CRM, HRM, Sales, Projecten, Uren en Facturatie. Je ziet in een oogopslag de voortgang van al je processen waardoor je tijdig kunt bijsturen. Zo helpt Simplicate je om jouw bedrijfsvoering beter en makkelijker te maken.

Urenregistratie zonder frustratie

In Simplicate schrijf je heel gemakkelijk uren via de Urenregistratie-module, de Google Chrome plug-in of via de mobiele app. Tijdens het tijdschrijven is direct zichtbaar hoeveel uren van het budget nog over zijn.

Eenvoudig te koppelen met andere tools

Simplicate koppelt en synchroniseert met jouw favoriete tools. We hebben integraties met onder meer: MailChimp, de Kamer van Koophandel, LinkedIn, Online Success, Google Calendar, Nodum, Zapier, Jira en Secure Login.

Klaar om te optimaliseren?

Probeer Simplicate nu 14 dagen geheel vrijblijvend

Geen creditcard nodig Alles-in-één bedrijfssoftware Gebruiksvriendelijk
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.