Masterclass

Voor het bijwonen van de Masterclass is het belangrijk dat je beschikt over de nodige kennis en ervaring met Simplicate. Vraag je je bijvoorbeeld af of je op dit moment het maximale uit de software haalt? Stuur je op de juiste cijfers en interpreteer je de rapportages op de juiste manier? De Masterclass is een verdiepingsslag en tegelijkertijd kun je sparren met Simplicate en andere vergelijkbare gebruikers. Na het volgen van de Masterclass ben je bovendien zelf ook een gecertificeerd Simplicate Specialist.

Deze Masterclass is zeer geschikt, wanneer je:

 • Je afvraagt of je op dit moment het maximale uit Simplicate haalt.
 • Toe bent aan een verdiepingsslag en daarover wilt sparren met ervaren Simplicate gebruikers en andere branchegenoten.
 • Er nog niet volledig van overtuigd bent dat je efficiënt werkt op basis van de huidige inrichting.

Na het volgen van deze Masterclass, ben je bovendien zelf ook een gecertificeerd Simplicate expert!

Kosten:

€ 175 per deelnemer. Dit is excl. BTW & incl. lunch. Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 5 dagen voorafgaand aan de Masterclass.

Schrijf je in voor de Masterclass!

Door groei moesten we onze processen verbeteren, dit kan perfect in Simplicate.

Geert cantrijn
Geert Cantrijn

Co-founder & owner - DutchGiraffe

Masterclass

Programma

 • 1

  Welkom & voorstelronde

  Welkom & voorstelronde

  Tijdens de voorstelronde stellen de deelnemers zich aan elkaar voor, zodat je weet wie er allemaal aanwezig zijn en wat de reden van de aanmelding voor de Masterclass is.

 • 2

  Inhoud Masterclass

  Inhoud Masterclass

  We doorlopen het proces van een eerste kennismaking met een potentiële klant tot en met het versturen van een factuur en maken een verdiepingsslag op de volgende onderdelen: Ontdek hoe je diensten optimaal gebruikt, inclusief de gevolgen m.b.t. de facturatie. Het gebruik en monitoring binnen de Project Management module, specifiek op de onderdelen budget, besteed, ingepland, correcties & restant. Het juist interpreteren van de management rapportages. De mogelijkheden m.b.t. urenregistratie en rapportage. We tonen voorbeelden van best practices en tegelijkertijd proberen we ook voldoende gelegenheid te bieden om jouw eigen casus in te brengen!

 • 3

  MasterQuiz

  MasterQuiz

  Na afloop ontvang je een Master Quiz met 15 inhoudelijke vragen die betrekking hebben op de inhoud die je hebt geleerd tijdens de Masterclass. De Master Quiz is een combinatie van best practice, situationele en op voorbeelden gebaseerde vragen die beantwoord kunnen worden met ja / nee of meerkeuze mogelijkheden.

 • 4

  Lunch & uitreiking certificaten

  Lunch & uitreiking certificaten

  We sluiten de Masterclass af met een lunch, zodat we met elkaar nog even na kunnen praten, netwerken, ervaringen delen etc. Ook zullen andere collega's van Simplicate aansluiten om kennis met elkaar te maken! Mocht je de Masterquiz voor 80% goed hebben gemaakt, ontvang je bovendien het Mastercertificaat.

 • 5

  Klaar!!!

De meest complete en gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor zakelijke dienstverleners.

Support en Sales

Ons team staat voor je klaar!