Hero

CRM software

Waarom kostbare tijd verspillen in Excel, als het ook anders kan!

Vrijblijvend proberen

Leer je klanten echt kennen met onze
CRM software

crm software omgeving simplicate

Één handig overzicht

Razendsnel filteren

Voeg eigen velden toe

Communicatie in één tijdlijn

Mobiele APP

MailChimp integratie

simplicate software mobiel, tablet en desktop

Één handig overzicht

Met de CRM software van Simplicate beheer je al je organisaties en (contact)personen in één handig overzicht. Je legt met behulp van de KVK-koppeling eenvoudig en snel jouw organisaties en (contact)personen vast en wijst tags toe met labels als ‘relatiesoort’, ‘branche’ etc. Klik je op een organisatie, dan zie je direct alle bijbehorende sales, projecten, facturen en communicatie! En ben je ergens specifiek naar op zoek? Dan begin je simpelweg met typen in het zoekveld en de resultaten worden direct gefilterd.

Vrijblijvend proberen

crm software omgeving simplicate

Razendsnel filteren

Je bepaalt zelf op elk (vrij) veld of je deze beschikbaar wilt stellen om op te filteren. Op deze manier maak je razendsnel alle mogelijke combinaties en selecties van de gegevens waar jij op dat moment naar op zoek bent! En ben je op zoek naar een specifieke organisatie of persoon? Begin dan simpelweg met typen in het zoekveld en de resultaten worden direct gefilterd. Vervolgens klik je, indien gewenst, alle CRM gegevens met één klik naar Excel!

Vrijblijvend proberen

Voeg gemakkelijk vrije velden toe met de CRM software van Simplicate

Voeg eigen velden toe

Naast de standaard CRM velden, is het mogelijk om allerlei type vrije velden toe te voegen. De types zie je in de afbeelding aan de linkerkant. Door het toevoegen van vrije velden breidt je je CRM systeem uit met eigen velden waarin specifieke kenmerken opgenomen kunnen worden, precies zoals jij het zelf wenst. Hier kun je vervolgens eenvoudig op filteren en/of sorteren.

Vrijblijvend proberen

crm tijdlijn simplicate

Communicatie in één tijdlijn

De CRM software van Simplicate beschikt over een handige tijdlijn waar alle communicatie en documenten automatisch en overzichtelijk vastgelegd kan worden. Elk contactmoment, afspraak en/of e-mail kan heel eenvoudig toegevoegd worden. Alle handelingen die je in Simplicate verricht, bijvoorbeeld het wijzigen of toevoegen van een adres, sales status, etc. worden automatisch vastgelegd in dezelfde tijdlijn en e-mails stuur je er eenvoudig naartoe! Zo zie je in één oogopslag wat er allemaal speelt bij jouw relatie!

Vrijblijvend proberen

simplicate software mobiel, tablet en desktop

Mobiele APP

De CRM software van Simplicate is naast dat het beschikbaar is op een PC of Mac, ook beschikbaar via een mobiele APP. Ben je dus veel onderweg, dan is het wel zo prettig dat je je contactgegevens altijd bij de hand hebt, of voorafgaand aan een afspraak nog even door de communicatie heen kan scrollen en na afloop bijvoorbeeld direct je notities kunt noteren. Zo loop je dus nooit meer achter de feiten aan!

Vrijblijvend proberen

MailChimp Integratie met Simplicate

MailChimp integratie

Mailchimp is een krachtige manier om (potentiële) relaties die je in je CRM systeem hebt staan betrokken te houden! Op basis van de door jouw gekozen filters geef je aan wie je welke mails wilt versturen en vervolgens kun je met één druk op de knop de Mailchimp lijsten synchroniseren!

Vrijblijvend proberen

"Simplicate is snel, overzichtelijk en super makkelijk in te richten. Niet zoeken, maar vinden dus. Een verademing voor ons kantoor!"
Thijs Wansink
Partner bij Wansink & Partner
"De overgang naar een ander systeem is voor een bedrijf als Hoppinger best een uitdaging, het moet goed doordacht worden. De samenwerking met Simplicate daarin is erg fijn. Ze snappen echt wat voor ons belangrijk is en denken mee over de beste inrichting. "
Jeroen van Eekeren
COO bij Hoppinger
"Simplicate geeft ons de cijfers en rapportages zoals je dat zou willen. Hoe weet je anders hoe je presteert? Het is een kunst om iedereen zijn uren te laten schrijven, maar het is wel een musthave. Alleen op die manier weet je hoe je ervoor staat!"
Viktor van Wijk
CEO Storm Digital
"Door de snelle groei van DutchGiraffe | Digital Creatives B.V. werden we genoodzaakt onze processen te verbeteren. Dus werken we nu 'agile' en gebruiken we 'Simplicate'. "
Geert Cantrijn
Co-founder & Owner DutchGiraffe | Digital Creatives B.V.

Eindeloze mogelijkheden

De voordelen van werken met Simplicate

Super eenvoudig

Alles in één

Eenvoudig data importeren

CRM Integraties

Integreer Simplicate met jouw favoriete tools

Website koppeling

Online Succes

MailChimp

BETTER BUSINESS NOW

PROBEER SIMPLICATE NU 14 DAGEN GRATIS ZONDER FRUSTRATIES

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo Simplicate Logo text Simplicate