Hero

Sneller factureren

Vrijblijvend proberen

Geautomatiseerd factureren met Simplicate

Facturatie software van Simplicate

Eigen huisstijl toepassen

Facturen maken en versturen

Omzet rapportage

Abonnementen rapportage

Periodieke facturen

Boekhoud integraties

eigen huisstijl toevoegen weergave

Eigen huisstijl toepassen

Voeg eenvoudig en eenmalig in ons factuurprogramma een huisstijl toe, inclusief logo, lettertype, lettergrootte etc. Je ziet de factuur precies zoals die verstuurd wordt en kan direct aanpassingen verrichten. Geen ingewikkelde schermen meer die je in het ongewisse laten hoe de factuur er uiteindelijk uit komt te zien.

Vrijblijvend proberen

factuur versturen weergave

Facturen maken en versturen

Je maakt met ons factuurprogramma supersnel facturen aan. Je hoeft slechts eenmalig na te denken over de huisstijl, factuurnummering etc. Simplicate houdt voor je bij wanneer de facturen en eventuele herinneringen verstuurd moeten worden. De facturen verstuur je vervolgens vanuit Simplicate per stuk, maar eventueel ook per batch. Gewoon via de mail of per post.

Vrijblijvend proberen

omzet rapportage weergave

Omzetrapportage

Ons factuurprogramma biedt uitgebreide management rapportages die je veel inzicht geven in de prestaties van jouw bedrijf. De omzetrapportages bieden bijvoorbeeld realtime inzicht in de omzet die je gefactureerd hebt. Hier kun je vervolgens weer verder in doorfilteren op de verschillende type dienstverlening, periodes, teams etc. Een echte musthave voor elke ondernemer!

Vrijblijvend proberen

Abonnementenrapportage

Heb je een verdienmodel op basis van abonnementen, dan biedt de uitgebreide abonnementenrapportage je veel inzicht en overzicht. Je de volgende punten terugkomen: MRR (Management Recurring Revenue) per periode. Aantal klanten, gemiddelde klantwaarde en aantal opzeggingen per periode. Daarnaast geeft het je ook direct inzicht in de CLTV (Customer Life Time Value). Kortom, een echte musthave voor elke ondernemer!

Vrijblijvend proberen

Factuur versturen weergave

Periodieke facturen

Sommige producten of diensten wil je periodiek kunnen versturen, bijvoorbeeld in het geval van een abonnement per maand, kwartaal, half jaar of jaar. Ons factuurprogramma geeft een realtime overzicht van alle periodieke facturen die klaar staan om te versturen op de door jou vooraf opgegeven momenten. Je kunt er zelfs voor kiezen om ze automatisch te versturen, of in 1x door middel van een batch, zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Vrijblijvend proberen

boekhoud integraties

Boekhoudkoppelingen

Automatiseer je facturatie door je boekhoudpakket te koppelen met ons factuurprogramma. Alle facturen, debiteur- en betalingsgegevens worden automatisch gesynchroniseerd. Zodra een factuur betaald is, verandert de status in Simplicate naar “betaald”. Tot die tijd blijft de status “openstaand” en zie je precies hoeveel dagen een factuur open staat!

Vrijblijvend proberen

"Simplicate geeft ons de juiste cijfers & rapportages. Hoe weet je anders hoe je presteert? Door de overzichtelijke rapportages hebben we direct inzicht in hoe ons bedrijf ervoor staat!"
Marina van Rossum
Financieel adviseur OAMKB
"De overgang naar een ander systeem is voor een bedrijf als Hoppinger best een uitdaging, het moet goed doordacht worden. De samenwerking met Simplicate daarin is erg fijn. Ze snappen echt wat voor ons belangrijk is en denken mee over de beste inrichting. "
Jeroen van Eekeren
CEO bij Hoppinger
"Simplicate geeft ons de cijfers en rapportages zoals je dat zou willen. Hoe weet je anders hoe je presteert? Het is een kunst om iedereen zijn uren te laten schrijven, maar het is wel een musthave. Alleen op die manier weet je hoe je ervoor staat!"
Viktor van Wijk
CEO Storm Digital
"Door de snelle groei van DutchGiraffe | Digital Creatives B.V. werden we genoodzaakt onze processen te verbeteren. Dus werken we nu 'agile' en gebruiken we 'Simplicate'. "
Geert Cantrijn
Co-founder & Owner DutchGiraffe | Digital Creatives B.V.
"Vanaf het eerste moment erg tevreden! Simplicate heeft een logische flow en een zeer fijne en overzichtelijke interface. Daarnaast zijn ze erg goed bereikbaar en wordt er serieus en snel gereageerd op vragen en andere verzoeken. Zeer tevreden met de mogelijkheid om offertes te versturen en het uitgebreide sales dashboard."
Guido de Neve
Sales Aanmelder.nl

Waarom Simplicate?

Dit zijn de voordelen die klanten ons teruggeven. We zijn benieuwd hoe jij straks deze voordelen ervaart!

Super eenvoudig

In tegenstelling tot veel andere softwarepakketten, heb je geen consultancy of training nodig. Echt!

Alles in één

Simplicate is "all-in-one-business-software", het biedt dus alle functionaliteit gecombineerd in één platform.

Better Business

Het is onze business om die van jou te verbeteren. En dat ga je dus direct terugzien in je resultaten!

Connect Integraties

Integreer waar nodig

bedrijfslogo twinfield
Twinfield

Alle debiteuren, verkoopfacturen en betalingen automatisch synchroniseren

Exact Online

Alle debiteuren, verkoopfacturen en betalingen automatisch synchroniseren

Yuki

Alle debiteuren, verkoopfacturen en betalingen automatisch synchroniseren

logo payt
Payt

Met de Payt integratie zorg je voor volledig geautomatiseerd online debiteurenbeheer!

BETTER BUSINESS NOW

PROBEER SIMPLICATE NU 14 DAGEN GRATIS ZONDER FRUSTRATIES

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo Simplicate Logo text Simplicate