Hero

Project Management Software

Nooit meer halverwege je project je budget verbrand!

Vrijblijvend proberen

Alles onder controle met onze
Project Management Software

project management software omgeving simplicate

Abonnementen

Vaste prijzen

Nacalculatie

Budget vs realisatie

Planning

Omzetprognose

abonnement dienst aanmaken simplicate

Abonnementen

De project management software van Simplicate is gebouwd om snel en eenvoudig abonnementen aan te kunnen maken, maar ook te wijzigen, upgraden, downgraden, vernieuwen etc. Schrijf eventueel uren en factureer automatisch. Simplicate toont vervolgens de resultaten in een uitgebreide rapportages.

Vrijblijvend proberen

vaste prijs dienst toevoegen in simplicate

Vaste prijzen

Maak je gebruik van vaste prijsafspraken, dan maak je dit met 1 druk op de knop aan in Simplicate. Het eventueel factureren in termijnen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Schrijf vervolgens uren op deze afspraken en je weet precies hoe je ervoor staat!

Vrijblijvend proberen

dienst toevoegen nacalculatie weergave

Nacalculatie

Het schrijven van uren is voorwaarde voor succesvol project management. Het is de basis voor de nacalculatie, of uren nou wel of niet facturabel zijn. Medewerkers schrijven in Simplicate zelf uren die vervolgens automatisch geaccordeerd kunnen worden!

Vrijblijvend proberen

project management software budget vs realisatie functie

Budget vs realisatie

Prijsafspraken maken is natuurlijk één, maar zodra het werk gaat beginnen wil je natuurlijk weten hoeveel tijd er aan iets besteed wordt en of dit binnen de gemaakte afspraken valt. De project management software van Simplicate toont dit heel overzichtelijk in één oogopslag, zodat je precies weet hoe je ervoor staat!

Vrijblijvend proberen

projecten plannen weergave simplicate

Project planning

In één oogopslag inzicht in de agenda's van jouw team? Simplicate geeft duidelijk inzicht en overzicht in alle gebudgetteerde, geplande & gerealiseerde uren en productiviteit. Per debiteur, per periode en zelfs per medewerker!

Vrijblijvend proberen

omzet prognose weergave

Omzetprognose

Welke prijsafspraken je ook maakt, alle mogelijke verdienmodellen borg je in Simplicate. Deze informatie wordt vervolgens omgezet in omzetprognoses die jou duidelijke inzicht en overzicht geeft! Deze rapportage(s) zijn musthave voor elke succesvolle Projectmanager!

Vrijblijvend proberen

"Simplicate is snel, overzichtelijk en super makkelijk in te richten. Niet zoeken, maar vinden dus. Een verademing voor ons kantoor!"
Thijs Wansink
Partner bij Wansink & Partner
"De overgang naar een ander systeem is voor een bedrijf als Hoppinger best een uitdaging, het moet goed doordacht worden. De samenwerking met Simplicate daarin is erg fijn. Ze snappen echt wat voor ons belangrijk is en denken mee over de beste inrichting. "
Jeroen van Eekeren
COO bij Hoppinger
"Simplicate geeft ons de cijfers en rapportages zoals je dat zou willen. Hoe weet je anders hoe je presteert? Het is een kunst om iedereen zijn uren te laten schrijven, maar het is wel een musthave. Alleen op die manier weet je hoe je ervoor staat!"
Viktor van Wijk
CEO Storm Digital
"Door de snelle groei van DutchGiraffe | Digital Creatives B.V. werden we genoodzaakt onze processen te verbeteren. Dus werken we nu 'agile' en gebruiken we 'Simplicate'. "
Geert Cantrijn
Co-founder & Owner DutchGiraffe | Digital Creatives B.V.

Eindeloze mogelijkheden

De voordelen van de project management software van Simplicate

Super eenvoudig

Alles in één, dus ook facturatie!

Inzicht & overzicht

Integreer waar nodig

Integreer de project management software van Simplicate met jouw favoriete tools

Nodum

Boekhoudkoppeling

Payt

BETTER BUSINESS NOW

PROBEER SIMPLICATE NU 14 DAGEN GRATIS ZONDER FRUSTRATIES

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo Simplicate Logo text Simplicate