Website koppeling

Simplicate biedt de mogelijkheid om formulieren vanaf je website direct te koppelen aan de CRM software van Simplicate. Hierdoor komen alle leads en aanvragen automatisch binnen in het CRM systeem van Simplicate en hoeven gegevens dus niet meer handmatig overgenomen te worden.

Om de website te koppelen aan Simplicate heb je allereerst natuurlijk een Simplicate account nodig. Mocht je dit nog niet hebben, dan kan je dit hier vrijblijvend aanvragen. De eerste 14 dagen zijn gewoon gratis!

Jouw bestaande formulieren kun je vervolgens zelf (of door de webbouwer van jouw website) uitbreiden met een koppeling naar Simplicate via de API. Om het je makkelijk te maken hebben we een (PHP) voorbeeldcode gemaakt, deze kun je hier downloaden (ZIP-bestand).

Het enige dat je hierbij nog nodig hebt zijn de volgende gegevens vanuit jouw Simplicate account:

API Key: dit je in Simplicate via > Instellingen > Algemeen > API
API Secret: dit vind je in Simplicate via > Instellingen > Algemeen > API
URL: dit is de url van jouw Simplicate omgeving <jouwnaam>.simplicate.nl

Meer informatie en technische documentatie over onze API kun je daarnaast vinden op api.simplicate.nl.

 

API

Simplicate heeft een Publieke API, waarmee je informatie en functionaliteiten in Simplicate kunt ontsluiten naar andere pakketten. Maar: omgekeerd geldt hetzelfde. Simplicate laat ook andere API’s toe. Zo kunnen er nu al diverse koppelingen worden gemaakt met bijvoorbeeld Yuki, Exact Online en Twinfield.

Wil je graag zelf een softwarepakket koppelen aan Simplicate? Bekijk dan hier de documentatie van de API van Simplicate.