Ons verhaal

Bij Simplicate vinden we het onze business om die van jou te verbeteren. Wij geloven dat echte verbetering voortkomt uit het versimpelen van complexe zaken. Want vereenvoudiging brengt verlichting. En daarom is het onze ambitie om software te bouwen die briljant is in zijn eenvoud. Dus bij ons kom jij op de eerste plaats en focussen wij ons op de belangrijkste reden waarom jij überhaupt business software zou willen gebruiken: om het jezelf makkelijker te maken.

Gerard Loode

Gerard Loode is, samen met Peter Hager, de oprichter van Simplicate. Met meer dan 15 jaar ervaring als ondernemer, is Gerard Loode altijd op zoek naar de meest innovatie (software) oplossingen om eigen bedrijfsactiviteiten te verbeteren en die van zijn klanten. Dit heeft geresulteerd in een krachtige visie over hoe software zou moeten werken. De visie achter Simplicate is dat je een bedrijf zoveel mogelijk moet kunnen automatiseren vanuit een best-practice. Dit betekent dat hij goed kijkt naar processen en wensen van de doelgroep en het platform hier op natuurlijke wijze op aan wil laten sluiten. De manier waarop je zou willen werken wordt zo als het ware meegeleverd in het pakket. Hierdoor implementeer je de software dus ook eenvoudig zelf, zonder consultancy of lange implementatietrajecten.

Peter Hager

Peter Hager is, samen met Gerard Loode, de oprichter van Simplicate. Hij heeft met zijn bedrijfskundige achtergrond en grote passie voor software de eerste versie van Simplicate ontwikkeld. Simplicate staat in het Engels voor het tegenovergestelde van ‘complicate’. Dit is precies wat zoveel andere softwarepakketten zijn: gecompliceerd en daardoor zeer onvriendelijk voor de eindgebruiker. En dit komt doordat ze ontwikkeld zijn vanuit de techniek en niet vanuit de gebruiker. Wij pakken dit anders aan en hebben de software eenvoudig en logisch gemaakt. Bovendien maken we software dat er ook nog eens mooi uit ziet. Simplicate is software waar je blij van wordt!

Er staat een heel team aan ontwikkelaars dat dagelijks werkt aan de software. We maken gebruik van de nieuwste technieken en volgen ontwikkelingen nauw op de voet.

Wij geloven in de kracht van eenvoudige en slimme bedrijfssoftware, gebouwd op basis van best practices en met grote focus op design en user experience.

Een hoge klanttevredenheid is de basis waar we elke dag naar streven. Onze software staat of valt simpelweg door de mate waarop onze gebruikers het waarderen.

Simplicate is ‘online plug en play bedrijfssoftware’, met een hoge standaard voor dienstverlenende branches, zonder dat uitgebreide inrichting en consultancy noodzakelijk is!

So...how can we turn you into a fan?

Kom werken bij Simplicate

Regelmatig zoeken we nieuwe professionals op het gebied van Sales, Marketing, Customer Success & Development

Vacatures